Verzenden
CozyCaramel doet zorgvuldig haar best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren (levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL).

Verzending van jouw bestelling vindt plaats binnen twee à drie werkdagen. Echter, helaas lukt het mij niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten onverhoopt niet meer voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Daarnaast ben ik drie dagen werkzaam in het mooie Rotterdam en lukt het niet om iedere (werk)dag te verzenden. Ik probeer de voorraadinformatie op de website zo actueel mogelijk te houden. Mocht ik om welke reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Als je de bestelling ontvangt, kan het zijn dat er een andere (leveranciers)naam op de verpakking staat vermeld. Voor het milieu hergebruik ik zoveel mogelijk verpakkingen en opvulmiddelen. Het kan derhalve voorkomen dat jouw bestelling in een doos van een ander merk wordt verzonden. Geen zorgen, jouw bestelling zit netjes binnenin verpakt. Zo helpen wij een beetje mee aan een beter milieu.

Kassaplan-Sluitsticker rond - Recycled box    

De verzendkosten bedragen:

Nederland
Brievenbuspakje € 4,95 
Pakket € 6,95 
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 60,00.

België
Pakket € 9,95 
Gratis verzending binnen België vanaf € 75,00.

© 2021 - 2024 CozyCaramel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel